Over ons

Strategie

Anders dan anderen werkt Mobi-star vanuit het oogpunt van de klant. Mobi-star doet waar hij goed in is, het maken van animatie explainer video’s en kijkt per case hoe deze het best gemaakt kan worden voor uw bedrijf. Een lokale bakker heeft andere wensen dan bv. een advocatenkantoor of bungalowpark. Mobi-star snapt dit. Uw Animatie kan dan ook geheel naar uw eigen wensen worden samengesteld. Omdat zowel de online mogelijkheden als uw business continu veranderen en uitgedaagd worden, blijven wij op de achtergrond actief betrokken. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen samen met u dat het een succes wordt.

Visie

De hedendaagse markt kenmerkt zich door een continu veranderende vorm van vraag en aanbod. Het inspelen op dit krachtveld wordt steeds belangrijker voor organisaties om concurrentievoordeel te bemachtigen of te behouden. Mobi-star draagt hier actief in bij. Onze medewerkers volgen de markt, blijven kritisch en zijn altijd proactief bezig met optimalisatie van de animaties.

Voordeliger

Wellicht vraagt u zich af waarom Mobi-star voordeliger is dan anderen. Mobi-star werkt met freelance teamleden. Alle medewerkers werken vanuit hun eigen locatie, maar zijn wel via onze online cloud realtime in contact met elkaar. Door deze opzet kunnen wij u als klant een stuk voordeel bieden.het team